logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307


 

info1  vidove

 

Елиминирайте мазнините, устойчиви на диети и физически упражнения

LPG full color 300x300Гладката и стегната кожа е мечта на всяка жена, не само когато става дума за нейното лице. Целулитът е другият голям източник на тревога по отношение на външния вид и жените са далеч по-предразположени към това физиологично състояние – то се среща при около 85-90% от дамите след излизане от тийнейджърска възраст.

Защо толкова често?

Преди всичко, за появата на целулита съществува физиологична даденост. Третият, най-долен слой на кожата, наречен хиподерма, има структура, наподобяваща решетка. На практика това са „готови депа“ за натрупване на подкожна мазнина, които задържат течности. Така тя се разширява към епидермиса – повърхностният слой на кожата, и образува неравности. Съответно, целулитът не е обикновено натрупване на мазнини. Затова от него страдат и хора с нормално тегло, вкл. спортисти.
При наличие на тази „логистика“ за съхранение на мастна тъкан, възниква въпросът кое отключва нейното натрупване. Част от факторите всъщност зависят от нас – начин на хранене, прием на алкохол, недостатъчен прием на вода, обездвижване, стрес. Факторите извън нашия контрол са възраст, хормонални проблеми и наследствена предразположеност.

 endermologie 01Могат ли диетата и спортът да ни отърват от целулита?

Не. Именно защото процесът е на ниво кожа. Разбира се, подобни мерки помагат много, както и предотваратяват появата на нов целулит след третиране на проблемни зони. За да се „раздвижат“ и „стопят“ мастните натрупвания в решетъчната структура на хиподермата, върху тях трябва да се въздейства локално и целенасочено.

Науката е създала ефективно медицинско решение на този козметичен проблем. И ние в Lege Artis Cosmetics го прилагаме успешно от години. Използваме Endermologie/ Ендермология - патентована антицелулитна технология, която се прилага с помощта на уред на френската компания LPG Systems. Той раздвижда тъканите чрез система на всмукване и въртящи се валяци. Така разбива мастните натрупвания, подобрява кръвообръщението и обмяната на веществата в обработваните области. Наред с това има и отводняващ ефект, който подпомага възстановяването на съединителната тъкан и изглажда кожата.

Процедурите протичат без болка, без увредени капиляри и без хематоми.

С aнтицелулитните апарати на LPG Systems – Lipo M6 и Cellu M6 Integral, третираме различни по характер проблеми. Научете повече за антицелулитните уреди, които използваме.


LPG Cellu 6 IntegralТерапевтични приложения LPG Cellu M и Lipo M6

leafлечение на целулита и оформяне на силуета;

leafлокализирано натрупване на мазнини;

leafвъзстановяване след бременност;

leafотпусната кожа;

leafоточни крака;

leafлимфедем;

leafвенозна недостатъчност;

leafпроблеми с кръвообръщението;

leafлечение на фиброза;

leafслед липосукция.

Процедурите са с продължителност 35-50 минути, в зависимост от степента на натрупване на локални мазнини, 2 пъти седмично до достигане на желания резултат, като обикновено за това са необходими 12-15 посещения, в зависимост от състоянието. След този първоначален курс е препоръчително да правите една или две поддържащи процедури на месец, за да „задържите резултата“ и заедно с това да се придържате към начин на хранене и живот, които не предразполагат към повторна поява на проблема.

Ендермологията и уредите LPG System се използват и за лифтмасаж на лицето, за да се стимулира производството на колаген и еластин по естествен, механичен начин и да се възстанови гъвкавостта и еластичността на кожата. Повече за процедурите за лице с LPG прочетете тук.

 

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok