Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

Бутикови процедури от Guinot
logo

 042 601 621 | 0887 077 307 | Работно време: вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

 info1    vidove

 Бутиковите процедури от Guinot се предлагат в Lege Artis Cosmetics - Стара Загора и в Дерматологичен център Lege Artis - София.

ssc mf guinot pic 720x2441

 

Безпрецедентна грижа за кожата

Грижата за кожата носи наслада и удовлетворение. Ексклузивната грижа за кожата е достояние само на най-добрите в бранша и чрез нас нашите клиенти имат достъп до нея.

Ние в Lege Artis Cosmetics израхме за Вас Giunot – световният лидер в селективната козметика. В своята 40-годишна история елитната френска марка Guinot залага усилено на научно-изследователска работа за съхраняване младостта на кожата.

Така възниква терапията HYDRADERMIE – визитната картичка на Guinot, която ги превръща в една от водещите в козметични марки света. Днес тя е подплатена от HYDRADERMIE CELLULAR ENERGY – последно поколение козметичен апарат, резултатите от който съперничат единствено на естетичната медицина.

FEM BULLE TRANSPARENTE CABINE Gg142 201301

Салонните терапии, както и продуктите за домашна грижа с марката Guinot, са еталон за младост. В цял свят има около 10 000 козметични и спа-центрове на GUINOT, а козметиците, които работят в тях са подбрани сред елита на професията. Двама от тях може да намерите и при нас.

Специално обучени за прилагане на всяка процедура и терапия по патентования метод на Guinot, с техните оригинални апарати и консумативи, нашите козметици извършват високо ефективни процедури, които наред с това са и особено приятни и релаксиращи.

Козметичните продукти от Guinot са първите в света със съдържание на 56 биологичноактивни вещества. В няколко водещи клиники във Франция и Великобритания е научно доказано, че тези биологични съставки подпомагат възстановяването на кожата при тежки изгаряния. Guinot от своя страна ползва силата им за подмладяване на кожата. Същевременно, за да се осигури толерантност на кожата към продуктите, те не съдържат парабени, активните вещества са с растителен произход и не съдържат ГМО (генно-модифицирани организми). Тези козметични продукти се прилагат както по време на терапиите, така и са част от серията за домашна грижа.

Терапиите Hydradermie с патентованата технология за двойна йонизация на Guinot включват един или няколко от следните серум-гелове, в зависимост от нуждите на клиента и целите на процедурата:

Подхранващ серум-гел: съдържа каритол с подхранващо действие, комплекс от микроелементи (магнезий, мед, цинк) за стимулиране на клетъчната активност, олеинова и линолова киселина, които реструктурират и възстановяват хидролипидния слой.

Хидратиращ серум-гел: съдържа комплекс Хидроцит (бетаин и натриев хиалуронат) с хидратиращо действие и комплекс от микроелементи (магнезий, мед, цинк), които стимулират клетъчната активност. 

Серум-гел против бръчки: съдържа EL биопептиди и олигопептиди, които стягат, изглаждат фините линии и бръчки и подпомагат реструктурирането на кожата; аминокиселини, витамини, АТФ (Аденозин трифосфат), РНК (Рибонуклеинова киселина) и др. за стимулиране на клетъчното обновяване; комплекс от микроелементи (магнезий, мед, цинк), които стимулират клетъчната активност.

Age Logic серум-гел: съдържа АТФ, който стимулира растежа на клетките, хиалуронова киселина за хидратация и комплекс от микроелементи (магнезий, мед, цинк), които стимулират клетъчната активност. 

Серум-гел за мазна и смесена кожа: съдържа комплекс от микроелементи (магнезий, мед, цинк), които стимулират клетъчната активност, салицилова киселина с антибактериално действие и ексфолиращ ефект и други активни вещества за хидратация и себорегулиране. 

Депигментиращ серум-гел: съдържа Меланоксил с депигментиращо действие и Purasal SPF60 за хидратация.

Повече за мястото на серум-геловете и активните вещества в терапиите от Guinot вижте тук.

При нас можете да закупите продукти на Guinot за домашна грижа, а оттук се информирайте за продуктите на Guinot в промоция.

Бутиковите процедури от Guinot се предлагат в Lege Artis Cosmetics - Стара Загора и в Дерматологичен център Lege Artis - София.

Lege Artis Cosmetics

ул. "Цар Калоян" 18, гр. Ст. Загора

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok