logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307info1   vidove


Върнете времето назад с Beauty Defect Repair безиглена мезотерапия

BDR Clock Visual with Logo01

Искате незабавен резултат при бръчки, отпуснат контур, пори, релеф, хидратация, по естествен безиглен начин?

BDR е Вашият отговор за моментален видим ефект, по щадящ начин, без болка, неудобства, без странични ефекти и на достъпна цена. С BDR мезотерапията въздействаме върху широк спектър от кожни несъвършенства във всички зони на лицето, включително лице, шия, деколте, околоочен контур, горен и долен клепач. Терапията се прилага през всички сезони и е подходяща за всички възрасти.

По същество методът е мезотерапия, при която активните вещества се инфилтрират в кожата на точната дълбочина. Чрез микроперфорация на епидермиса се нарушава естествената защитна функция на кожата, която блокира навлизането на прилаганите козметични продукти в дълбочина. Тази перфорация позволява на активните съставки да достигнат в дълбочина на епидермиса. Освен че има видим на момента външен ефект, методът активизира естествените процеси на обновяване на кожата като стимулиране синтеза на колаген и еластин. При курс от 4-6 процедури резултатът се запазва за по-дълъг период от време. Процедурите включват три основни етапа: 

13bdr teraphy

Микропилинг – прилагане на биологичен химичен пилинг Re-action (линк, който да води към информацията за пилинга по-долу) чрез механична обработка на лицето с еднократен накрайник, премахващ мъртвите клетки от епидермиса, и полиране на най-горния слой, с цел повишаване абсорбционната способност на кожата до 100 пъти;

Мезотерапия XL (микроперфорация) – специален стерилен апликатор нежно перфорира и стимулира горния слой на кожата на лицето, включително горен клепач, „пачи крак“, шия и деколте, създавайки хиляди микроотвори. Това ускорява процеса на регенерация и намалява дифузната бариера на кожата, което позволява по-бързо и дълбочинно проникване на нано филърите с хиалуронова киселина.

Мезотерапия XS (локална микроперфорация) – интензивно локално попълване на бръчки, чрез патентована система от микроигли и нано филъри, които стимулират регенерацията и редуцират бръчките, с незабавен резултат, без хематоми и странични ефекти и "ботокс-лайк" ефект.

Процедурите включват и т.нар. pump масаж, чрез който въздействаме върху мускулите на лицето. Той спомага за ускоряване на метаболизма, възстановяване на еластичността, детоксикация и дренаж, намаляване дълбочината на бръчките, получаване на по-бистър, сияен тен.

Кои са активните вещества зад успеха на BDR мезотерапията?

Биологичният химичен пилинг Re-action е изключително щадящ. Той не „стопява“ кожните слоеве, а премахва част от клетките по начин, подобен на естественото обновяване на роговия слой. Същевременно е с изцяло натурален състав от киселини от естествени източници – цитруси, захарна тръстика, които са внесени в продуктите, така че да не предизвикват дразнене и пигментиране /образуване на петна по кожата/. Това прави процедурата и участващите в нея продукти приложими през всички сезони.

Продуктите за професионална употреба от биологичния химичен пилинг Re-action имат две основни разновидности:

Re-action NATURAL skin refiner е с високо молекулярно тегло и съдържание на млечна и лимонена киселина с конценцтрация от 10%, 20% или 40%. Подходящ е за мек пилинг при всички типове кожа, дори суха.

 

Re-action DEEP skin refiner е с ниско молекулярно тегло и съдържание на гликолова киселина с концентрация 10%, 20% или 40%. Използва се за дълбок пилинг при мазна, проблемна кожа, бръчки. Предпочитаме прилагането му основно в зимните месеци.

Re-charge N - съдържа малки молекули хиалуронова киселина в концентрация 1.5%. Стимулира имунната система на кожата и възвръща свойството й да се самовъзстановява.

Re-lax 2 - интензивен серум, който коригира бръчките без инжекционна намеса, чрез естествено отпускане на мускулите и "ботокс лайк" ефект. Съдържа силен анти-ейдж комплекс, включително хексапептиди.

Re-fine – с екстракти от зелени микроводорасли за минимизиране на порите, и  Re-set 4D за очи и устни – също са с изцяло натурален състав.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok