logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307


 info1    vidoveInstitut Esthederm copy

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

ESTHEDERM разглежда кожата като екосистема, която се намира в непрестанно взаимодействие с външната среда, но и с протичащите вътре в нея процеси. Ето защо в сърцето на всички формули е заложена философията за превъзпитаването на кожата и функцията на клетките съхраняващи младостта й, а не свръхтретирането и. Зачитането, стимулирането и подсилването на естествените механизми на действие на кожата всъщност гарантират защита срещу вредните влияния. Така формулите успяват да поддържат кожата млада и сияйна за по-дълго време.


НАШИТЕ ТЕРАПИИ

В професионалните терапии на ESTHEDERM се използват висококонцентрирани продукти, които подхранват кожата в дълбочина и я преобразяват. Така нареченото „превъзпитаване на кожата“ е част от терапията, в която даваме възможност на активните съставки да стимулират клетъчния метаболизъм и да отговорят прецизно на нуждите на клетките. Това е изключително важен момент, защото вече подготвената кожа получава необходимата доза, за да бъде преобразена и видимо подмладена.

НАШАТА КЛЕТЪЧНА ВОДА

100 биомиметична клетъчната вода на ESTHEDERM е ефективен подмладяващ фактор, който
със своето действие хидратира кожата, bn1466081699подсилва нейната антиоксидантната система и реактивира клетъчния й метаболизъм. Обогатената с хиалуронова киселина клетъчна вода успява да повиши хидратиращото действие на последвалата грижа. Именно затова след почистване на лицето терапевтите на ESTHEDERM започват грижата за кожата с този спрей. Клетъчната вода има силата на серум, който балансира, подготвя кожата и оптимизира функциите на клетките. Тя е всъщност единствената вода, която влагаме във формулите на продуктите.

Очакваме Ви в София на адрес: ул. „Любата“ 12, офис 4
или в Стара Загора на адрес: ул. „Цар Калоян“ 18 – партер

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok