Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

Guinot Hydraderm Cellular Energy
logo

 042 601 621 | 0887 077 307 | Работно време: вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

HCE 3

Hydradermie е световноизвестна козметична терапия, разработена и патентована от елитната френска марка Guinot. Зад нея стоят значима научно-изследователска работа и високотехнологични решения по отношение на апаратура, серуми за професионална употреба и конкретни способи за прилагане на терапията от детайлно обучени за целта козметици, каквито са и козметиците на Lege Artis Cosmetics.

Hydradermie Cellular Energy е козметичният апарат – една от основните части от магията на тази терапия. Принципът на терапията се основава на концепцията за повишаване на клетъчната енергия на кожните клетки, която е патент на Guinot и е заложена технологично във функциите на апарата Hydradermie Cellular Energy. А те са три:
динамична йонизация за въвеждане дълбоко в кожата на професионалните серум-гелове от Guinot, които са задължителен елемент на терапията;
термичен ефект – чрез термоелектрод се повишава температурата, което от своя страна повишава клетъчната активност;
лифтинг технология – електростимулация с ниска честота, която кара мускулите на лицето и шията да се съкращават /фитнес на лицето/, като по този начин ги тонизира и се наблюдава видим лифтинг ефект на чертите на лицето.

Тъй като апарартът е високотехнологичен, интуитивен и изключително лесен за работа, нашите козметици могат да се фокусират върху извършването на терапията по най-приятния и релаксиращ начин за клиента.

Lege Artis Cosmetics

ул. "Цар Калоян" 18, гр. Ст. Загора

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok