logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307


2925hdНие в Lege Artis Cosmetics избрахме Thalgo iBeauty като един от най-иновативните и интелигентни апарати в съвременната козметология. Той съчетава в себе си доказано ефективни, неинвазивни технологии, които ни позволяват да отговорим на нуждите на всеки клиент.

Ултразвуковата вибрация ексфолира и почиства кожата по механичен път. Тази функция е подходяща за всеки тип кожа, включително и за най-чувствителната.

Патентованият ултразвук с променлива честота съчатава в себе си три функции за максимални резултати: дренаж, инфузия и стимулация. Дренажът има лек термичен ефект, който стимулира кръвообращението и подобрява клетъчния обмен. Инфузията, чрез двойния ефект на кавитацията, подпомага проникването в дълбочина на хидратиращите и почистващи гелове iHydrate и iPure, които са незименна част от терапията. Стимулацията представлява микромасаж, извършван с два от накрайниците за максимална релаксация на клиента, като целта е да се активират регенеративните процеси в епидермиса и да се стимулира обновяването на колагеновите и еластинови нишки.

Третата функция на Thalgo iBeauty е триполярният радиочестотен лифтинг – технология, заимствана от естетичната медицина, за по-дълбоко загряване на кожата и по-добро стимулиране регенрацията й.

Апаратите iBeauty, произведени след 2016 г., имат добавена и още една фунцкия – фибролиза – ултразвукова честота, която въздейства локално за минимизиране на фините линии и бръчките в областта на челото, околоочния контур, назолабиалните гънки. Новата функция се прилага в присъствието на специалния гел iSmooth със съдържание на хиалуронова киселина и пептида Matrixyl 3000 с интензивен регенериращ ефект и екстракт от водорасли с хидратиращо действие.

В Lege Artis Cosmetics разполагаме с последно поколение на уреда Thalgo iBeauty.

Всички функции на апарата и технологиите, вложени в него, заедно с консумативите към самия апарат, предлагат многообразие от терапии, които индивидуализираме спрямо нуждите на всеки клиент. Базовите програми са с три основни насочености:

Skin Purity Reviver - Дълбоко почистване за всеки тип кожа – 30 минути
Hydration Corrector - Интензивна хидратация за всеки тип кожа – 45 минути
Youth Activator - Лифтинг и регенерираща терапия- 45 минути
Wrinkle Corrector - Локално коригиране на бръчки, 45 минути

Наред със своята доказана ефективност и видими резултати още след първата процедура, с iBeauty получавате терапии с максимална поносимост и без странични ефекти.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok