Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

LPG
logo

 042 601 621 | 0887 077 307 | Работно време: вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

LPG апаратура

Cellu M6 Keymodule i                                       Cellu M6 Integral   
lp22 new


Повече от 30 години компанията LPG Systems е синоним на здравословна борба с времето. Тяхната апаратура е създадена за мъже и жени с високи изисквания към собственото здраве. Терапиите за лице и тяло на LPG Systems, основани на принципа на ендермологията, действат като стимул за клетките да рестартират естествения си процес на собствено обновление.

Ние в Lege Artis Cosmetics, прегърнахме това интелигентно решение за здравословен начин да предпазим лицето и тялото си от следите на времето. LPG антицелулитните процедури и терапии за тяло са едни от най-предпочитаните от нашите клиенти. Уредът, с който разполагахме – Cellu M6 Integral, дава възможност да използваме ендермологията освен за тяло, и при терапия на лице, при това с отлични резултати. Поради големия интерес, от началото на 2018 г. разполагаме и с последно поколение Lipo M6 уред на LPG Systems.

Как действа Cellu 6?

Уредите са снабдени със заменяеми глави, които се използват според нуждите на клиента. Всяка глава е снабдена с цели два мотора. Моторите задвижват валяците, които могат да функционират заедно или поотделно, да се движат със собствена скорост и в различни посоки. В програмата има три основни метода за масажиране:
Roll-up (извиване нагоре) – за лечение на целулита и моделиране на тялото;
Roll-in (извиване навътре) – действа в дълбочина, предназначен е най-вече за плътните натрупвания, използва се за лечение на фиброза и липодистрофия;
Roll-out (извиване навън) – въздейства върху повърхността и се използва за лечение на деликатни тъкани и проблеми с микро-кръвообръщението.

Lege Artis Cosmetics

ул. "Цар Калоян" 18, гр. Ст. Загора

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok