logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307


Оригинална технология за пулсиращо инжектиране на кислород под налягане

OxyJet Leo deluxe 07 606x1024

NORA BODE OXYjet Leo e патентована високотехнологична кислородна система за приложение в дерматокозметиката. Уредът използва околния въздух, като го пречиства чрез серия от филтри и генерира кислород от него. Специален апликатор изпуска чистия кислород под налягане чрез кратки, но мощни пулсации. Прилага се върху кожата с лек натиск, за да се осигури плътен контакт и да се избегне загубата на кислород. Чрез кислорода, вкаран в кожата по този начин, по безиглен път се инфлитрират серуми с различна насоченост - за справяне с бръчки, дехидратация, загуба на еластичност и плътност, петна. Международни научни изследвания потвърждават, че абсорбцията на активните вещества от тези коктейли е 60 пъти по-бърза при употребата на OXYjet Leo.

OXYjet Leo има няколко накрайника, които позволяват извършването на процедури с различна насоченост.

 

oxy3  

               

OXYjet – пулсиращо инжектиране на кислород под налягане

Патентът на "Нора Боде" за пулсиращо инжектиране на кислород под налягане дава възможност за имплантиране на специфични козметични съставки/ формули чрез чист кислород в проблемните зони на кожата. Те преминават през  биоматрикса и достигат до най-дълбоките слоеве на кожата, за да се постигне желаният ефект.

                     
oxy4                  

OXYjet Cool – крио кислороден лифтинг 

Синергия от охладени мехурчета, виталиризащ кислород и специална ампула, които ще ви запленят. Специфична, съживяваща, убедителна в резултатите терапия.

                     
 oxy2                  

OXYdiamond – кислороден диамантен лифтинг

Концентриран кислород в комбинация с диамантен пилинг - глави с различни размери, които премахват мъртвите клетки и стимулират кожата.


                     
 oxy1                  

OXYspray – спрей кислород под налягане

За интензивна хидратация, успокояване и освежаване на чувствителна кожа, особено след агресивен пилинг. Нежен начин да снабдим кожата с кислород и внимателно подбрани активни съставки.

 

 

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok