logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307


За студиото

Lege Artis Cosmetics е козметично студио в Стара Загора от 1995 г. и в София от 2018 г. Ние сме едни от първите в нашия бранш и развиваме успешна дейност повече от 20 години, благодарение на ентусиазма, професионализма и вниманието ни към нуждите и личността на всеки клиент. 

Услугите ни са строго козметични и се извършват по методи и детайлни алгоритми както на самите козметични марки, така и на дерматолозите от Дерматологичен център Lege Artis. По този начин сме сигурни, че прилагаме едни от най-ефективните козметични терапии в света по безопасен за здравето на клиентите начин.

Нашите опитни козметици извършват всички процедури по строго определени протоколи, като същевременно се грижат за комфорта на клиента. Стремим се непрекъснато знанията и уменията им да бъдат в крак с последните новости в световната козметичната индустрия. Обучаваме ги и ги оборудваме с авангардни технологии и продукти, които с всяко следващо поколение доставят все по-добри козметични резултати на клиентите и все по-приятни и релаксиращи процедури.

Грижата в Lege Artis Cosmetics за красотата на Вашата кожа и на цялостния Ви външен вид и самочувствие е комплексна – ефективните резултати винаги са съчетани с удоволствие и наслада от процедурите. Отношението на нашия екип винаги е положително и високопрофесионално.

Кои сме ние

Услугите, които предлагаме, са силно персонализирани и ние осъзнаваме, че наред с нашето студио и процедури, клиентите избират и нашите козметици. Затова в Lege Artis Cosmetics подбираме членовете на екипа ни по професионални и личностни достойнства. За нас са важни както знанията и уменията в сферата на професионалната грижа за кожата, така и чисто човешките и социални аспекти на личността. Лоялността на нашите клиенти в годините доказва, че подходът ни е правилен.

  

03-Krasimira

Красимира Христозова - магистър по инженерна химия, магистър по счетоводство, майстор козметик.

Административен управител на Дерматологичен център Lege Artis.
Мениджър на козметично студио Lege Artis Cosmetics. Съосновател на Дерматологичен център Lege Artis.

 

 

 

 

 

 

 

 18-Tanya copy

 Таня Бъчварова - магистър по история. Козметик. Част от екипа на козметично студио Lege Artis Cosmetics Стара Загора от 2000 г. 

 

 

 

 

 15a-Ralica copy

Ралица Данева - професионален бакалавър, специализация - рехабилитатор. Рехабилитатор и козметик. Част от екипа на козметично студио Lege Artis Cosmetics Стара Загора от 2011 г.

 

 

 

 

 

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok