Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

Промоции за тяло
logo

София: 0886 092 944 | понеделник: 10-18 ч, вторник и четвъртък: 11-19 ч, сряда и петък: 8:30-19 ч, събота: 9-17 ч | Стара Загора: 0887 077 307 | Вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

 


  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

c_240_240_16777215_00_images_2018_lpg-anti-cel.png

25% отстъпка при


10 процедури
LPG от 50 мин. 
влезте форма във форма!
+ подарък Хидратираща терапия на Thalgo!

Цена на пакета от 650 лв. за 488 лв.

leaf

20% отстъпка при

10 процедури LPG от 35 мин.
запазете вашата форма!
+ подарък хидратираща терапия Thalgo!
Цена на пакета от 520 лв. за 420 лв.

Възможност за плащане на части. Промоцията важи до 31.07.2020 г.


Само сега 

Вземете пакет от 10 процедури LPG от 25 минути.
Останете във форма!
+ подарък Хидратираща терапия на Thalgo!
Цена на пакета 296 лв. с 20% отстъпка.
Промоцията важи до 31.07.2020 г.

 

Запишете час

 

Елиминирайте мазнините, устойчиви на диети и физически упражнения

 

LPG full color 300x300Гладката и стегната кожа е мечта на всяка жена, не само когато става дума за нейното лице. Целулитът е другият голям източник на тревога по отношение на външния вид и жените са далеч по-предразположени към това физиологично състояние – то се среща при около 85-90% от дамите след излизане от тийнейджърска възраст.

Защо толкова често?

Преди всичко, за появата на целулита съществува физиологична даденост. Третият, най-долен слой на кожата, наречен хиподерма, има структура, наподобяваща решетка. На практика това са „готови депа“ за натрупване на подкожна мазнина, които задържат течности. Така тя се разширява към епидермиса – повърхностният слой на кожата, и образува неравности. Съответно, целулитът не е обикновено натрупване на мазнини. Затова от него страдат и хора с нормално тегло, вкл. спортисти.
При наличие на тази „логистика“ за съхранение на мастна тъкан, възниква въпросът кое отключва нейното натрупване. Част от факторите всъщност зависят от нас – начин на хранене, прием на алкохол, недостатъчен прием на вода, обездвижване, стрес. Факторите извън нашия контрол са възраст, хормонални проблеми и наследствена предразположеност.

 endermologie 01Могат ли диетата и спортът да ни отърват от целулита?

Не. Именно защото процесът е на ниво кожа. Разбира се, подобни мерки помагат много, както и предотваратяват появата на нов целулит след третиране на проблемни зони. За да се „раздвижат“ и „стопят“ мастните натрупвания в решетъчната структура на хиподермата, върху тях трябва да се въздейства локално и целенасочено.

Науката е създала ефективно медицинско решение на този козметичен проблем. И ние в Lege Artis Cosmetics го прилагаме успешно от години. Използваме Endermologie/ Ендермология - патентована антицелулитна технология, която се прилага с помощта на уред на френската компания LPG Systems. Той раздвижда тъканите чрез система на всмукване и въртящи се валяци. Така разбива мастните натрупвания, подобрява кръвообръщението и обмяната на веществата в обработваните области. Наред с това има и отводняващ ефект, който подпомага възстановяването на съединителната тъкан и изглажда кожата.

Процедурите протичат без болка, без увредени капиляри и без хематоми.

С aнтицелулитните апарати на LPG Systems – Lipo M6 и Cellu M6 Integral, третираме различни по характер проблеми. Научете повече за антицелулитните уреди, които използваме.


LPG Cellu 6 IntegralТерапевтични приложения LPG Cellu M и Lipo M6

leafлечение на целулита и оформяне на силуета;

leafлокализирано натрупване на мазнини;

leafвъзстановяване след бременност;

leafотпусната кожа;

leafоточни крака;

leafлимфедем;

leafвенозна недостатъчност;

leafпроблеми с кръвообръщението;

leafлечение на фиброза;

leafслед липосукция.

Процедурите са с продължителност 35-50 минути, в зависимост от степента на натрупване на локални мазнини, 2 пъти седмично до достигане на желания резултат, като обикновено за това са необходими минимум 10 посещения, в зависимост от състоянието - до 12-15 посещения. Процедурите могат да се извършват и по една на седмица, като в този случай препоръчваме да се подлагате на по-продължителните ни процедури от 50 минути. След този първоначален курс е препоръчително да правите една или две поддържащи процедури на месец, за да „задържите резултата“ и заедно с това да се придържате към начин на хранене и живот, които не предразполагат към повторна поява на проблема.

Ендермологията и уредите LPG System се използват и за лифтмасаж на лицето, за да се стимулира производството на колаген и еластин по естествен, механичен начин и да се възстанови гъвкавостта и еластичността на кожата. Повече за процедурите за лице с LPG прочетете тук.

Запишете час

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

ул. "Цар Калоян" 18
Тел. 0887 077 307

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 Lege Artis Cosmetics

София

ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:
Понеделник: 10-18 ч
вторник и четвъртък: 11-19 ч
сряда и петък: 8:30-19 ч
събота: 9-17 ч

 

 

Voucher Home Pagе 04

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok