logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307


Избери твоята антицелулитна LPG терапия

Без значение дали търсиш процедура, която да ти помогне да оформиш силуета си, да възстановиш фигурата си след бременност, да се пребориш с упоритите и устойчиви на диети и упражнение мазни натрупвания или да стегнеш кожата си, си на правилното място.

Имаш възможността да контролираш максимално разходите си спрямо желания ефект, като избереш измежду трите ни пакета "Антицелулитна LPG терапия".

 

1 вариант: Антицелултна LPG терапия - пакет от 10 процедури по 50 мин. с 15 минути подарък за 420 лв.

 

 

2 вариант: Антицелултна LPG терапия - пакет от 10 процедури по 35 мин. с 20% отстъпка за 420 лв.

 

 

3 вариант: Антицелултна LPG терапия - пакет от 10 процедури по 25 мин. с 20% отстъпка за 296 лв.

 

 

Антицелулитна LPG терапия: Елиминирай мазнините, устойчиви на диети и физически упражнения

 

LPG full color 300x300Гладката и стегната кожа е мечта на всяка жена, не само когато става дума за нейното лице. Целулитът е другият голям източник на тревога по отношение на външния вид и жените са далеч по-предразположени към това физиологично състояние – то се среща при около 85-90% от дамите след излизане от тийнейджърска възраст.

 

Защо целулитът се среща толкова често?

Преди всичко, за появата на целулита съществува физиологична даденост. Третият, най-долен слой на кожата, наречен хиподерма, има структура, наподобяваща решетка. На практика това са „готови депа“ за натрупване на подкожна мазнина, които задържат течности. Така тя се разширява към епидермиса – повърхностният слой на кожата, и образува неравности. Съответно, целулитът не е обикновено натрупване на мазнини. Затова от него страдат и хора с нормално тегло, включително спортисти.

При наличие на тази „логистика“ за съхранение на мастна тъкан, възниква въпросът кое отключва нейното натрупване. Част от факторите всъщност зависят от нас – начин на хранене, прием на алкохол, недостатъчен прием на вода, обездвижване, стрес. Факторите извън нашия контрол са възраст, хормонални проблеми и наследствена предразположеност.

 

Могат ли диетата и спортът да ни отърват от целулита?

 endermologie 01

Не. Именно защото процесът е на ниво кожа. Разбира се, подобни мерки помагат много, както и предотваратяват появата на нов целулит след третиране на проблемни зони. За да се „раздвижат“ и „стопят“ мастните натрупвания в решетъчната структура на хиподермата, върху тях трябва да се въздейства локално и целенасочено.

Науката е създала ефективно медицинско решение на този козметичен проблем. И ние в Lege Artis Cosmetics го прилагаме успешно от години. Използваме Endermologie/ Ендермология - патентована антицелулитна технология, която се прилага с помощта на уред на френската компания LPG Systems. Той раздвижда тъканите чрез система на всмукване и въртящи се валяци. Така разбива мастните натрупвания, подобрява кръвообръщението и обмяната на веществата в обработваните области. Наред с това има и отводняващ ефект, който подпомага възстановяването на съединителната тъкан и изглажда кожата.

 

Антицелутни процедури без болка, без увредени капиляри и без хематоми.

С aнтицелулитните апарати на LPG Systems – Lipo M6 и Cellu M6 Integral, третираме различни по характер проблеми.

 

Терапевтични приложения LPG Cellu M и Lipo M6 в борбата с целулита


LPG Cellu 6 Integral

leafлечение на целулита и оформяне на силуета;

leafлокализирано натрупване на мазнини;

leafвъзстановяване след бременност;

leafотпусната кожа;

leafоточни крака;

leafлимфедем;

leafвенозна недостатъчност;

leafпроблеми с кръвообръщението;

leafлечение на фиброза;

leafслед липосукция.

Процедурите са с продължителност 25-50 минути, в зависимост от степента на натрупване на локални мазнини, 2 пъти седмично до достигане на желания резултат, като обикновено за това са необходими минимум 10 посещения, в зависимост от състоянието - до 12-15 посещения. Процедурите могат да се извършват и по една на седмица, като в този случай препоръчваме да се подлагате на по-продължителните ни процедури от 50 минути. След този първоначален курс е препоръчително да правите една или две поддържащи процедури на месец, за да „задържите резултата“ и заедно с това да се придържате към начин на хранене и живот, които не предразполагат към повторна поява на проблема.

 

Ендермологията и уредите LPG System се използват и за лифтмасаж на лицето, за да се стимулира производството на колаген и еластин по естествен, механичен начин и да се възстанови гъвкавостта и еластичността на кожата.

Повече за процедурите за лице с LPG прочетете тук.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

ул. "Цар Калоян" 18
Тел. 0887 077 307

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 Lege Artis Cosmetics

София

ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:
Понеделник: 10-18 ч
вторник и четвъртък: 11-19 ч
сряда и петък: 8:30-19 ч
събота: 9-17 ч

 

 

Voucher Home Pagе 04

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok