Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

Оформяне на вежди
logo

 042 601 621 | 0887 077 307 | Работно време: вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Оформяне на вежди


Vejdi 300x300През 80-те години на миналия век гъстите вежди с плътна форма бяха широко предпочитани. Това чувствително улесняваше поддръжката им. Днес се стремим да имаме форма на веждите, която да подхожда на лицето ни, да ни придава желаното изражение и по възможност, да ни прави с няколко години по-млади. Така задачата се усложнява.

Сами лесно можем да поддържаме веждите си, като това най-често включва ежедневното "почистване" преди нанасяне на грима. Придаването на контура и формата обаче са по-сложна задача, за която се изисква добра визия и изключителна сръчност. Често сами не можем да се справим толкова добре, колкото бихме искали. Затова на помощ идват козметиците.

С добре дезинфекцирана пинцета премахваме нежеланото окосмяване около веждите и между тях. След това оформяме веждите с ножичка. Така постигаме напълно естествен вид на желаната от Вас форма. Посещавайте ни, колкото често имате нужда. 

 Price Icon 02
         5 лв.

 

Lege Artis Cosmetics

ул. "Цар Калоян" 18, гр. Ст. Загора

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok