logo

София: 0886 092 944
Стара Загора: 0887 077 307info1
   vidove

Бутиковите процедури от Guinot се предлагат в Lege Artis Cosmetics - Стара Загора и София.

Hydradermie Hydra + с три вида ампули

/двойна йонизация/

HydradermiHydra 610x680

Козметикът дигностицира Вашата кожа и подбира най-подходящите професионални продукти, които да включи в терапията, паралелно с действието на апарата Hydradermie Cellular Energy. Тази персонализация е възможна благодарение на висoката степен на адаптивност на терапията и добрата подготовка на нашите козметици. Ще се насладите на една наистина релаксираща и приятна терапия за очи, лице и шия, която протича в следните етапи:

Подготовка на лицето: деликатно сваляне на макиажа и нанасяне на тоалетно мляко върху лицето с цел омекотяване и почистване, тониране с лосион; нанасяне с кръгови масажни движения на ексфолиращ гомаж биолоджик, който нежно отстранява мъртвите клетки и изглажда кожата.
Нанасяне на серум-гел за областта около очите, лицето и шията. Следва 10-минутна двойна йонизация. С тази електротерапия с помощта на ролерите се улеснява проникването в дълбочина на активните вещества на специалните регенериращи продукти за професионална грижа.
Оксигенация с оксигенираща емулсия: извършва се с помощта на термоелектрод с високочестотен ток и специална емулсия с чист кислород. Кожата се насища с кислород и по този начин се стимулира клетъчната активност, за да бъде лицето по-сияйно.
Релаксиращ масаж: нанасяне на специфични серуми за очи и шия и прилагане на мануална процедура, която козметикът изпълнява по специфичен протокол. Тя стимулира микроциркулацията и релаксира лицевите черти.
Нанасяне на маска според индивидуалното състояние на кожата около очите, на лицето и шията.
Нанасяне на крем за очи, лице и шия според типа кожа.
Резултът е видимо по-стегната, млада и блестяща кожа. Guinot разполага с резултати от лабораторни анализи и тестове в реални условия, които научно доказват ефекта от терапията.

За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
 110 лв.

-15%

3-4 процедури

 60 мин

 

Предлагаме терапията Hydradermie в няколко разновидности според областите, които третираме:

 

Hydradermie Hydra +

Терпията протича по аналогичен начин на Hydradermie + Hydra и е насочена към околоочния контур и лицето. За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
105 лв.

-15%

3-4 процедури

 50 мин

 

 

Hydradermie Лице

Терпията протича по описния алгоритъм и е насочена изцяло към лицето. За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
 95 лв.

-15%

3-4 процедури

 45 мин

 

Hydradermie Lift

Видимо повдига чертите на лицето

HydradermieLift 01

С възрастта кожата губи еластичност и се отпуска, мускулите губят своя тонус. Както за да поддържаме хармонично тяло са необходими физически упражнения, така и мускулите на лицето трябва да бъдат стимулирани, за да се възобнови тяхната активност и да се повдигнат чертите. Резултатите са видими още след първата процедура. 

Подготовка на лицето: деликатно сваляне на макиажа и нанасяне на тоалетно мляко върху лицето с цел омекотяване и почистване. Тониране с лосион и нанасяне с кръгови масажни движения на ексфолиращ гомаж, който деликатно отстранява мъртвите клетки и прави кожата по-гладка.
Нанасяне на серум-гел за областта около очите, лицето и шията. Следва 10-минутна двойна йонизация за пълна детоксикация.

Мускулна стимулация: извършва се с помощта на електроди в продължение на 10 минути с цел тонизиране на мускулите на лицето и шията и постигане на видим лифтинг ефект.

Релаксиращ масаж: нанасяне на специфични серуми за очи и шия и прилагане на мануална процедура, която козметикът извършва по строго определен метод, за да стимулира микроциркулацията на кожата на лицето, вследствие на което тя е наситена с кислород, тонизирана и сияйна.

Нанасяне на маска според индивидуалното състояние на кожата около очите, на лицето и шията.

Нанасяне на крем за очи, лице и шия според типа кожа.

Резултатът е повишен мускулен тонус на лицето, лифтирана кожа, подобрен овал. Киентите го забелязват веднага след приключване на процедурата. За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
115 лв.

-15%

3-4 процедури

 60 мин

Hydradermie Deluxe 

С тази процедура целим да предложим на нашите клиенти най-доброто от Hydradermie в едно - двойна йонизация и лифтинг. По този начин с едно посещение получавате две допълващи се процедури на оптимална цена. Пестите време и пари и се радвате на високо ниво ефикасна грижа за кожата. За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
 150 лв.

-15%

3-4 процедури

 70 мин

 

Hydradermie Age Summum

AgeSummum 610x680

Луксозна регенерираща терапия, истинска алтернатива на инвазивните естетични процедури. Age Summum e с комплексен подход към цялостно подмладяване на лицето и шията. Процедурата съчетава високотехнологични продукти с ексклузивни масажни техники за постигане на видими резултати.

Подготовка на лицето: деликатно сваляне на макиажа и нанасяне на тоалетно мляко върху лицето, шията и деколтето с цел омекотяване и почистване. Тониране с лосион.
Нанасяне на ексфолиращ гомаж за изглаждане на кожата и отстраняване на мъртвите клетки, като се избягва околоочният контур.
Нанасяне на регенириращ серум Age Summum от Guinot, обогатен с комплекс от 56 биологичноактивни съставки и чист висококонцентриран Витамин C. Тези вещества се ползват широко в естетичната медицина за регенреция на кожата и стимулиране на клетъчната активност. Серумът се втрива върху лицето и шията.
Регенериращ масаж: мануална процедура, изпълнявана от козметика по специфичен протокол за максимален регенриращ ефект. Извършва се в присъствие на кислороден комплекс ProOxygen и Аденозин трифосфат (АТФ) за стимулиране на клетъчните процеси и подпомагане образуването на нови клетки. Същевременно съдържащите се пептиди и хиалуронова киселина изпълват бръчките и правят кожата по-еластична.
Нанасяне на регенерираща маска със съдържание на проколаген, стабилизиран витамин C и хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Тези активни вещества имат подмладяващо действие.
Нанасяне на финален крем за очи, лице и шия според нуждите на кожата.
Резултатът е подмладена, бляскава кожа, отпочинал вид, видимо повдигнати черти на лицето. Можете да видите и почувствате ефекта веднага след процедурата.

За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
 95 лв.

-15%

3-4 процедури

 50 мин

 

Hydra Peeling

HydraPeeling 610x680 03

Козметична терапия за обновяване на кожата с HYDRA PH от Guinot - премахва видимите признаци на стареене, възвръща блясъка на кожата, изсветлява пигментациите и уравнява тена.

Подготовка на лицето: деликатно сваляне на макиажа и нанасяне на тоалетно мляко върху областта на очите с цел омекотяване и почистване.Тониране с мицеларен разтвор и подсушаване със салфетка.

Нанасяне на фин слой HYDRA PH PEELING - пилинг с киселинно PH, който съдържа фитинова киселина и биолактон за ексфолиация и паралелна хидратация на кожата. Стимулира се регенерацията на кожата, повлияват се петната, пигментациите и сивкавият тен. Продуктът се разнася с четка на всеки 2 мин. за повишаване ефикасността му.

Регенериращ масаж: мануална процедура, която козметикът извършва по точно определен протокол за стягане и лифтиране кожата на лицето. Използва се с Hydra Nueve от Guinot, богат на Дермостимулини, извлечени от маракуя. Тези активни вещества способстват за насищане на кожата с аминокиселини, витамини и фитохормони.

Нанасяне на маска за лице с крио-ефект: маската успокоява кожата и стимулира регенеративните процеси. Съдържа специален извлек от тръстика и китайска гъба, които премахват зачервяването и връщат комфорта, и масло от камелина, богато на омега-3 и омега-6 , което поддържа липидния баланс и предотвратява дехидратацията.

Нанасяне на финален серум и крем на лицето, според нуждите на кожата.

Отзивите от клиенти са усещане за по-мека и гладка кожа, видимо по-равномерен и блестящ тен и намалени пигментаци, като всичко това прави лицето по-младо и жизнено на вид. За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
 85 лв.

-15%

3-4 процедури

 45 мин

 

Hydraclean
Ексклузивно апаратно почистване за всеки тип кожа

Hydraclean Ad01 01

Ако искате дълбоко почистване на кожата, съчетано с комфорт и пълна релаксация, без неприятни усещания от пара или мануална намеса, това е Вашата процедура. Световният лидер в селективната козметика Guinot предлага иновативна почистваща терапия в 30 минути и само 2 стъпки.

Почистване на кожата в дълбочина: отстранява тоскините и себумната секреция от мастните жлези.

Загряващ електрод ThermoClean: чрез нанасяне на почистващи гелове обогатени със салицилова и млечна киселина, и загряване на кожата с помощта на ThermoClean, токсините и себумът се разтварят и елиминират.

Козметичен масаж: релаксиращ масаж със специален серум от Guinot с екстракт от див кестен и алантоин - за успокояване на кожата и свиване на порите. Чрез него се стимулира тъканният дренаж, регулира се микроциркулацията и се релаксират чертите на лицето.

Резултатът е здрава, чиста и блестяща кожа.

Ако сте с нормална кожа, препоръчваме една терапия месечно. За клиенти с мазна и проблемна кожа е добре да се прави курс от 2-4 терапии месечно.

 

 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04
 60 лв.

-15%

3-4 процедури

 30 мин

 

Hydradermie  Eye Lift

EyeLogic Guinot 610x680

Професионалната терапия за очи от Guinot - Eye Logic, е разработена в три ключови стъпки, които видимо подмладяват и изглаждат кожата около очите, премахват подпухналостта и тъмните кръгове. 

Подготовка на лицето: деликатно сваляне на макиажа и нанасяне на тоалетно мляко върху областта на очите с цел омекотяване и почистване.Тониране с мицеларен разтвор.

Масаж на околоочен контур: мануална процедура, при която в продължение на 5 минути козметикът прилага точно определени техники в зоната около очите и втрива специално разработен серум-крем. Кремът тонизира, благодарение на съдържащия се екстракт от див кестен, лифтира околоочния контур, за което способства АТФ, намалява подпухналостта и тъмните кръгове с помощта на Eye Liss комплекса.Кожата около очите е наситена с кислород, тонизирана и избистрена.

Нанасяне на серум-гел
 за областта около очите и челото и извършване на мускулна стимулация за да се усвоят регенериращите и детоксикиращи активни вещества - аденозин трифосфат (АТФ), който изглажда кожата, Eye Liss за укрепване на капилярите и премахване на подпухналостта, и екстракт от зелено водорасло Dermochlorella за тонизиране и премахване на тъмните кръгове. Времетраене 8 минути.

Нанасяне на ексклузивна патентована маска от Guinot за окоолочния контур. Маската има специална текстура и освен АТФ и клетъчна среда, съдържа и лифтинг комплекс Dynalift и стабилизиран витамин C с антиоксидантно действие.

Нанасяне на регенериращ лифтинг крем за околоочен контур Longue Vie Yeux от Guinot, съдържащ клетъчна среда.

Резултатът е свежа и изгладена кожа в областта на очите. Така Вашият поглед е на отпочинал млад човек. За оптимални резултати се препоръчва извършването на три поредни процедури и една ежемесечна поддържаща процедура. 

 

 Price Icon 02  Package Gift Icon 03  Time Icon 04

70 лв (с пач маска)

-15%

3-4 процедури

 40 мин

 

Guinot Detoxygene

 

 

Jo2SQan4  “Инжекция кислород за клетките” така бихме представили най - добре терапията Guinot DetOxygene.  След терапията кожата е наситена с кислород, по бляскава и фина като усещане. Подходяща не само против замърсяванията от градски тип, но и от вътрешния ни стил на живот.

Подготовка на кожата: Почистваме кожата на лицето, шията и деколтето с подходящи продукти според типа на кожата. След това отмиваме, тонизираме и подсушаваме лицето.

 Ексфолиация : Екстракта от папая отстранява мъртвите клетки, които задържат токсинитe и  частиците от замърсяванията.

Детоксикация : Използваме маска Masque Detoxifiant Detoxygene, която действа като “магнит за замърсяванията”, като остранява фините частите и едновременно абсорбира токсините и замърсяванията.

Тя се нанася с помощта на шпатула върху марля, като специфичната кремообразна консистенция се отнема заедно с марлята.

Реоксигениращия масаж  стимулира микроциркулацията на клетките. Повишава се усвояването на кислород от тях и стимулира клетъчен метаболизъм. Клетките биват енергизирани. Като това спомага за предпазване от вредното въздействие на замърсяващи агенти и елиминиране на микрочастиците.

Крайния резултат е почистена и детоксинирана кожа. По бляскава и фина текстура на кожата. 

За оптимални резултати се препоръчва извършването на две процедури в рамките на месец и после една поддържаща всеки месец.

Price Icon 02 Package Gift Icon 03 Time Icon 04

 

 85 лв

 - 15%
3-4 процедури
 55 мин

 

 

  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

 
ул. Антон Марчин 64
Тел. 0887 077 307

 

Работно време:

Понеделник, вторник, четвъртък  и петък: от 10.00 до 19.00 ч. Сряда и събота: от 10 до 18 ч.  Почивен ден: неделя

  

Lege Artis Cosmetics

София

 
ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:

Понеделник, вторник и четвъртък: от 10.00 до 18.00 ч. Сряда и петък: от 8:30 до 16:30 ч. Събота: от 9.00 до 17:00 ч. Почивен ден: неделя

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok