Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

Интензивна хидратация на лице
logo

София: 0886 092 944 | понеделник: 10-18 ч, вторник и четвъртък: 11-19 ч, сряда и петък: 8:30-19 ч, събота: 9-17 ч | Стара Загора: 0887 077 307 | Вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

 


  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Интензивна хидратация на лице

Intenzivna hidrataciq na lice

Деликатно сваляне  на макиажа на клиента: нанасяне върху лицето на тоалетно мляко, което почиства и обгръща кожата с мекота. Тонирането с лосион допринася за перфектното почистване на кожата, като същевременно я успокоява и тонизира.

Престой под въздействието на вапозон: за овлажняване и затопляне на кожата на лицето с йонизирана пара, съдържаща активен кислород.

Обработване на лицето с ултразвук: спомага за премахване на мъртвите клетки и микрокомедоните по лицето върху основа от термална вода или лечебен лосион.

След затопляне на лицето с вапозон нанасяме хидратираща маска и извършваме козметичен масаж: мануална процедура, при която козметикът със строго определени движения въздейства върху кожната повърхност и подлежащата мускулатура. Масажът на лицето стимулира микроциркулацията, вследствие на което кожата е наситена с кислород, тонизирана и блестяща. По време на масажа върху лицето се въздейства с йонизирана пара, обогатена с активен кислород, който стимулира кръвообращението и обмяната на веществата.

Ултразвукова фонофореза: терапията се извършва с апарат, отделящ ултразвукови вълни, които ускоряват процеса на проникване, разпределение и внасяне на активните вещества, положени върху лицето.

Терапията завършва със сваляне на маската, тониране и нанасяне с нежни масажни движения на подходящ крем според типа кожа на лицето.

Видове хидратиращи масажи в зависимост от използваните продукти:

Хидратиращ масаж с медицинска козметика Avene: подходящо за изключително нетолерантна (чувствителна) кожа или кожа в раздразнено състояние. Използват се следните продукти: Lait demaquillant douceur, Eau thermale Avene, Мasque apaisant hydratant Avene.

 Price Icon 02  Time Icon 04  Frequency Icon 05
40 лв. 60 мин

 1/ месец

Хидратиращ масаж с козметика Selvert: подходящо за нечувствителна кожа. Използват се следните продукти Hidractive milk, Hidractive tonik, Hidractive revitalizing mask Selvert.

 Price Icon 02  Time Icon 04  Frequency Icon 05
 35 лв.  60 мин

 1/ месец

 
 

Lege Artis Cosmetics

Стара Загора

ул. "Цар Калоян" 18
Тел. 0887 077 307

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 Lege Artis Cosmetics

София

ул. "Любата" 12, офис 4 
Тел. 0886 092 944

Работно време:
Понеделник: 10-18 ч
вторник и четвъртък: 11-19 ч
сряда и петък: 8:30-19 ч
събота: 9-17 ч

 

 

Voucher Home Pagе 04

 

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok