Начало

Основни процедури

Бутикови процедури

Антицелулитни процедури

HydraFacial

Промоции

Цени

За нас

Начало
logo

 042 601 621 | 0887 077 307 | Работно време: вторник до петък 10 ч. - 19 ч.; събота 10 ч. - 18 ч.

images/1/1.png

oт1995г. Lege Artis Cosmetics

Имаме опита и волята да бъдем сред най-добрите. Дължим успеха си на доверието и лоялността на нашите клиенти. Основните ни ценности са честност, почтеност, уважение към клиента и зачитане на неговите реални потребности. Вярваме в професионалния подход без компромис. Извършваме само изпитани и доказано ефективни козметични услуги, които са удоволствие за клиентите ни. Не спираме да се учим и усъвършенстваме, както и да обновяваме апаратурата и продуктите, които ползваме, спрямо последните технологични новости в грижата за кожата.

Виж повече

 

expectbelow expectbelow
  • Промоции за лице

    Нека се погрижим за Вашето здраве и отлична форма

    Повече

  • Промоции за тяло

    Специални предложения този месец за грижа за тяло

    Повече

Нашите процедури

На българския пазар се предлага огромно разнообразие от козметична апаратура и продукти. Ние проучваме внимателно кои са най-добрите и съвременни технологии в козметологията и избираме за нашите клиенти най-ефективните, надеждни и щадящи козметични методи. Предлагаме процедури и терапии за подмладяване – пилинг, хидратация, лифтинг, различни видове мезотерпия, на доказани марки от световен ранг. Работим с медицинска и бутикова козметика и последно поколение апаратура, за да доставяме удоволствие и грижа за красотата и самочувствието на клиентите ни.

25045901386 275b805a05 copyТова е иновативна система за дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата, която  замества механичните техники за почистване.

Водното почистване ексфолира кожата, почиства я  в дълбочина от замърсяванията и я подхранва, чрез прилагане на специално разработени разтвори.

Тази интегрална система е разработена по революционно нова вакуум технология за дълбоко почистване и хидратиране.

За всяка процедура се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум.

Водно вакуумно почистване :

Процедурата полира кожата с помоща на различни серуми, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим.
Извършва се екстракция на комедони с помоща на серум Peeling Solution Serum, който е нежен към кожата, съдържа салицилова киселина и натурални овлажняващи съставки за успокояване на кожата.

Нанасяне на Hydra Facial Serum който прониква дълбоко в кожата. Стимулира регенерацията и хидратира. Съдържа витамин С, който спомага за възстановяването на кожата, и регенерацията, екстракт от тученица, хиалуронова киселина, алое вера, урея и други.

Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и  професионално.

Процедурата се прави веднъж месечно.

 Price Icon 02  Time Icon 04  Frequency Icon 05
45 лв. 30 мин 1/месец

 

Водно вакуумно почистване + пилинг:

Нанасяне на пилинг (AHA киселини), за почистване на мъртвите клетки.
Извършва се екстракция на комедони с помоща на серум Peeling Solution Serum, който е нежен към кожата, съдържа салицилова киселина и натурални овлажняващи съставки за успокояване на кожата.
Нанасяне на Hydra Facial Serum който прониква дълбоко в кожата. Стимулира регенерацията и хидратира. Съдържа витамин С, който спомага за възстановяването на кожата, и регенерацията, екстракт от тученица, хиалуронова киселина, алое вера, урея и други.

Процедурата се извършва веднъж месечно.

 Price Icon 02  Time Icon 04  Frequency Icon 05
50 лв. 40 мин 1/месец


 Запишете час

hydration-image.jpg

80 1f6141s411107За кожа без блясък, сива и дехидратирана и уморена кожа, с нужда за дълбоко, възстановяващо действие. Souece Marine е терапия с двойно дейсвие.Осигурява 24H хидратация, като създава "резервоар"на вода, стимулира естествената хидратация. И връща блясъка на кожата, като възстановява източниците на блясък, стимулура клетъчната детоксикация.

Подготовка на лицето
- ексфолиране на мъртвите клетки с Embruns Vivifiants.
Дълбока хидратация: нанасяне на ампула Absolute Hydra-Marine Concentrate.
Масаж на деколте, шия и лице с Oligo-Marine Massage gream за хидратиране, ревитализиране и дълбока мускулна стимулация.
Нанасяне на кремообразна маска Ultra Hydra-Marine mask - първата маска , който е истински концентрат на хидратация.
Нанасяне на финален крем Hydra-Marine 24H Gel-Cream, с 24 часа хидратация, възстановява източниците на блясък за възвръщане свежия тен на кожата.

 

Price Icon 02 Time Icon 04
Frequency Icon 05
30 лв. 40 мин. 1/месец
Loyalty Card Lege Artis Cosmetics01Постоянните клиенти на Lege Artis Cosmetics имат възможност да се възползват от нашата карта "Лоялен клиент". За всеки три проведени основни процедури за лице, клиентите ни получават безплатна четвърта процедура - интензивна хидратация на лице.

Попитайте своя козметик за нашите карти "Лоялен клиент" при своето следващо посещение.

Разгледайте основните процедури на Lege Artis Cosmetics тук.

 

Lege Artis Cosmetics

ул. "Цар Калоян" 18, гр. Ст. Загора

Работно време:
Вторник до петък

от 10:00 до 19:00 ч.
Събота
от 10:00 до 18:00 ч.
Почива: неделя, понеделник

 

 

Voucher Home Pagе 04

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Ok